UPDATE: beide voorstellingen zijn uitverkocht!

ARTIESTEN VRIJDAG 13/11

Raf Coppens


Raf Coppens

De grondlegger van de Vlaamse stand-up comedy komt met een nieuwe show over zijn eigen 12 stielen en 13 ongelukken. Raf Coppens werkt tegenwoordig in een Kringloopwinkel. Om structuur te brengen in zijn dag, brengt hij structuur in de winkel. Hij komt er in contact met vreemdelingen, artikel 60’ers, ex-gedetineerden, Brusselaars en andere gewone mensen.

Raf won in 1999 Humo's Comedy Cup.

 

Joost Van Hyfte


Joost Van Hyfte

Het horecaverleden van Joost Van Hyfte blijft een onuitputtelijke bron van humor. De immer enthousiaste humorist heeft z’n eigen genre op de kaart gezet: culinaire comedy.

Hij serveert je comedy waarbij het water je in de mond zal lopen en laat zich graag leiden door het publiek: "Ik heb een menukaart in mijn kop zitten, zoek in het begin van de avond welk 'vlees' ik in de kuip heb en pas mijn set aan terwijl ik bezig ben."

 

ARTIESTEN ZATERDAG 14/11

Lukas Lelie


Lukas Lelie

Lukas Lelie won de Culture Comedy Award en Humo's Comedy Cup in 2014. Daar begon het echte comedywerk. Lukas' stijl kan omschreven worden als "awkward" met veel oneliners en absurditeiten.

Bekend als jurylid van De Slimste Mens, sidekick in De Ideale Wereld en de YouTube-reeks Standaard Koekhandel

 

Jens Dendoncker


Jens Dendoncker

Bekend van De Slimste Mens ter Wereld en VTM-programma Hoe zal ik het zeggen?

Maar in de rol van stand-up comedian komt hij het best tot zijn recht. Hij won in 2016 met veel verve Humo’s Comedy Cup. De steile opgang van Dendoncker in de comedywereld kent geen grenzen. Jens brengt niet alleen zijn enthousiaste persoonlijkheid maar ook zijn beste grappen mee naar Denderhoutem.

 

TICKETS

Tickets kosten 20 euro en zijn enkel online beschikbaar.

KOOP JE TICKETS

INFO

De negende editie van de Comedy Night in Denderhoutem. De organisatie is in handen van vzw RAAF.
Vrijdag 13 november (met Raf en Joost)
Zaterdag 14 november (met Jens en Lukas)
De Spot, Denderhoutem
Tickets kan je enkel online bestellen.